PályázatokJelentkezés

Frissítve: 2022.02.11.

Tisztelt Pályázó!

Tájékoztatjuk, hogy a meghirdetett munkakörre vonatkozó pályázatának benyújtását követően többfordulós kiválasztási eljárásban vesz részt. Az első fordulóban megtörténik a benyújtott pályázati anyag tartalmi és formai kiértékelése.

A pályázati anyag tartalmi és formai kiértékelésének eredménye alapján számvevői, számvevő gyakornoki pályázat esetén a munkáltató dönt arról, hogy a pályázó részt vehet-e a következő fordulóban, melynek keretében egy alkalmassági teszt kitöltése szükséges. A teszt elérési útvonaláról és a szükséges további tudnivalókról elektronikus üzenetben értesítjük a pályázót.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak azokat a pályázókat áll módunkban személyesen meghallgatni, akik képzettségük, ismereteik, szakmai tapasztalataik alapján elképzeléseinknek megfelelnek, továbbá számvevői, számvevő gyakornoki pályázat esetén az alkalmassági teszteket is határidőben és sikeresen teljesítették.

Az Állami Számvevőszék pályázati hirdetményében előírtakkal összhangban tájékoztatjuk, hogy állásajánlatainkra jelentkezni, kizárólag az e célra kialakított elektronikus felületen keresztül lehet a fenti "Jelentkezés" gombra klikkelve. Pályázati anyagot email címen nem áll módunkban fogadni, az így beküldött dokumentumok - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel összhangban - törlésre kerülnek!

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást a palyazat@asz.hu email címen kaphat (pályázati anyagot ezen az email címen nem áll módunkban fogadni!).

Tisztelettel:

Állami Számvevőszék 

Aktuális pályázati felhívások:
Pályázati felhívás számvevő gyakornok munkakörreElnyert európai uniós pályázatok: 

Ellenőrzések Dokumentációs Rendszere (PJ49)
Korrupciós kockázatok feltérképezése


Pályázati felhívások archívuma
»