Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

„Jó gyakorlatok! – Merre tovább felsőoktatás?”

2015. 05. 15. 13:29
Az Állami Számvevőszék a felsőoktatási intézmények ellenőrzési tapasztalatai kapcsán 2015. május 15-én zártkörű konferenciát rendez a felsőoktatás kormányzati képviselői, az érintett országgyűlési bizottságok vezetői, valamint az ellenőrzött felsőoktatási intézmények rektorai, kancellárjai, gazdasági vezetői részére. A konferencia szünetében, 11:00 órától az ÁSZ sajtótájékoztatót tart a rendezvényen elhangzottakról.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Dr. Palkovics László, felsőoktatásért felelős államtitkár, valamint Sándorné Dr. Kriszt Éva, a Rektori Konferencia társelnöke, a BGF rektora 2015. május 15-én (pénteken) 11.00 órakor sajtótájékoztatót tartanak „Jó gyakorlatok! - Merre tovább felsőoktatás?” címmel az Állami Számvevőszék Oktatási és Információszolgáltató Központjában (Budapest, V. Apáczai Csere János u. 10.).

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2015. május 15-én, pénteken 10.30 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek. Az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!