Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Diagnózis a kórházak gazdálkodásáról

2019. 04. 01. 14:45

Az Állami Számvevőszék 2019. április 3-án, szerdán 9.30 órától sajtótájékoztatót tart "Diagnózis a kórházak gazdálkodásáról " címmel.

Az Állami Számvevőszék nyilvánosságra hozza összegző elemzését, melyet a kórházak ellenőrzési, illetve utóellenőrzési tapasztalatai alapján készített. Az elemzés 17 kórház számvevőszéki ellenőrzéséről és további 5 kórház utóellenőrzéséről készült jelentések megállapításait foglalja össze. Az ÁSZ elemzése feltárja, hogy milyen gazdálkodási okokra vezethetőek vissza a kórházak működési problémái.

A tájékoztatót tartja: Warvasovszky Tihamér alelnök és Salamon Ildikó felügyeleti vezető. A sajtótájékoztató helyszíne: az ÁSZ Klub terme (Budapest, V. ker. Apáczai Csere János u. 10.).
 
Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2019. április 3-án, szerdán 8.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!
 
Megtisztelő részvételére számítunk!