Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Egészségügyi szakrendelőknél tárt fel súlyos szabálytalanságokat az ÁSZ

2018. 06. 06. 10:28
Az Állami Számvevőszék 2018. június 7-én sajtótájékoztatót tart "Egészségügyi szakrendelőknél tárt fel súlyos szabálytalanságokat az ÁSZ - Az ÁSZ figyelemfelhívást tesz a közpénzek védelme érdekében" címmel. A sajtótájékoztató keretében a Számvevőszék közzéteszi hét önkormányzati tulajdonú, egészségügyi szolgáltatást biztosító gazdasági társaság ellenőrzését lezáró jelentéseit.

Warvasovszky Tihamér, az Állami Számvevőszék alelnöke és dr. Nagy Imre, felügyeleti vezető 2018. június 7-én 10 órától sajtótájékoztatót tart "Egészségügyi szakrendelőknél tárt fel súlyos szabálytalanságokat az ÁSZ - Az ÁSZ figyelemfelhívást tesz a közpénzek védelme érdekében" címmel. A sajtótájékoztató keretében az ÁSZ nyilvánosságra hozza a Tabon található "Koppány-Völgye KEK” Egészségügyi és Szolgáltató NKft., a pannonhalmai Szent Márton Járóbeteg Központ NKft., az ercsiJáróbeteg-szakellátó Egészségügyi Központ NKft., a sellyei "Az Ormánság Egészségéért” NKft., mezőcsáti Kistérségi Egészségfejlesztő Központ Egészségügyi Szolgáltató NKft., az abai Sárvíz Kistérségi Járóbeteg Szakellátó és Egészségügyi Szolgáltató NKft. és a Sarkadi Kistérségi Egészségügyi Fejlesztő Nkft. ellenőrzéseinek jelentéseit. A sajtótájékoztató helyszíne: ÁSZ Klub terem (Budapest, V. Apáczai Csere János u. 10.)

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2018. június 7-én, csütörtökön 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!