Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Eredményesen működött-e a gyermekvédelmi intézményrendszer?

2017. 09. 19. 00:00

Az Állami Számvevőszék 2017. szeptember 21-én 10.00 órától sajtótájékoztatót tart „Eredményesen működött-e a gyermekvédelmi intézményrendszer?” címmel. A sajtótájékoztatón az ÁSZ nyilvánosságra hozza jelentését a gyermekvédelem rendszerellenőrzéséről, melynek keretében a személyes gondoskodást nyújtó központi és önkormányzati fenntartók feladatellátását értékelte. A sajtótájékoztatón kiderül, hogy mely területeken javult a gyermekvédelmi intézményrendszer eredményessége, továbbá hogy melyek azok a területek, ahol rendszerszintű szabálytalanságokat tárt fel az ellenőrzés.

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Dr. Benedek Mária felügyeleti vezető 2017. szeptember 18-án (csütörtökön) 10.00 órától sajtótájékoztatót tartanak Eredményesen működött-e a gyermekvédelmi intézményrendszer? címmel az ÁSZ Oktatási és Információszolgáltató Központjában (Budapest V. Apáczai Csere János u. 10.).

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2017. szeptember 18-án, csütörtökön 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.