Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Fókuszban a közösségi közlekedés

2016. 03. 09. 13:32
Az Állami Számvevőszék 2016. március 10-én 10:00 órakor sajtótájékoztatót tart, amelynek témája a közösségi közlekedés - a BKK ellenőrzése, a BKV és három vidéki közlekedési társaság utóellenőrzése.
Holman Magdolna, az Állami Számvevőszék tervezési vezetője; Dr. Horváth Margit felügyeleti vezető és Böröcz Imre felügyeleti vezető 2016. március 10-én (csütörtökön) 10.00 órakor sajtótájékoztatót tartanak „Fókuszban a közösségi közlekedés - a BKK ellenőrzése, a BKV és három vidéki közlekedési társaság utóellenőrzése” címmel az ÁSZ Oktatási és Információszolgáltató Központjában (Budapest V. Apáczai Csere János u. 10.). Az eseményen az ÁSZ bemutatja a társaságok ellenőrzéséről készült jelentéseket.

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2016. március 10-én, csütörtökön 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.

Az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!