Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Fókuszban a központi költségvetési intézmények teljesítménye

2018. 07. 24. 15:11

Az Állami Számvevőszék 2018. július 26-án 10.00 órától sajtótájékoztatót tart „Fókuszban a központi költségvetési intézmények teljesítménye – Hogyan javítható a közszféra hatékonysága?” címmel. A sajtótájékoztatón az ÁSZ bemutatja az 51 központi költségvetési intézmény (kórház, múzeum, szociális-, oktatási-, valamint egyéb intézmény) teljesítmény-értékeléséről készült összegző elemzését. Az érintett intézmények éves kiadása megközelíti a 430 milliárd forintot, kezelt vagyonuk meghaladta az 5850 milliárd forintot, az általuk foglalkoztatottak létszáma pedig a 43 ezer főt.

A tájékoztatót tartja: Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Holman Magdolna, az Állami Számvevőszék főtitkára és Pető Krisztina, felügyeleti vezető. A sajtótájékoztató helyszíne: ÁSZ Oktatási és Információszolgáltató Központ (Budapest, V. Apáczai Csere János u. 10.)

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2018. július 26-án, csütörtökön 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!