Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Fókuszban az élethosszig tartó pénzügyi tervezés

2015. 02. 19. 14:23
Az Állami Számvevőszék Pénzügyi Kultúra Munkacsoportja sajtónyilvános, tudományos kerekasztal-beszélgetést szervez 2015. február 19-én 14 órától „Élethosszig tartó pénzügyi tervezés” címmel.
A kerekasztal-beszélgetésen részt vesz Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, a szerkesztőbizottság elnöke, Botos Katalin, egyetemi tanár, valamint Németh Erzsébet, felelős szerkesztő, továbbá a Pénzügyi Szemle szerkesztőbizottságának több tagja, illetve a pénzügyi kultúra területén az Állami Számvevőszékkel együttműködő szervezetek (MNB, NGM, EMMI, Nemzeti Művelődési Intézet, Econventio, Bankszövetség stb.) képviselői. A rendezvényre az Állami Számvevőszék Oktatási és Információszolgáltató Központjában kerül sor (Budapest, V. Apáczai Csere János u. 10.).

Kérjük, hogy a sajtónyilvános kerekasztal-beszélgetésen való részvételi szándékukat 2015. február 19-én, csütörtökön 10.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!