Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Kórházi diagnózis - 20 egészségügyi intézmény pénzügyi helyzetét ellenőrizte az ÁSZ

2013. 02. 27. 00:00
Az Állami Számvevőszék 2013. február 28-án sajtótájékoztatót tart, amelynek témája „a kórházi ellátás működtetésére fordított pénzeszközök felhasználásának ellenőrzéséről” szóló jelentés. Az eseményhez kapcsolódva, a helyi médiumok számára úgynevezett „elektronikus sajtótájékoztatót” is tartunk.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, valamint Böröcz Imre ellenőrzésvezető 2013. február 28-án (csütörtök) 10.00 órakor sajtótájékoztatót tartanak „Kórházi diagnózis - 20 egészségügyi intézmény pénzügyi helyzetét új megközelítéssel ellenőrizte az ÁSZ” címmel az ÁSZ Oktatási és Információszolgáltató Központjában (Budapest V. Apáczai Csere János u. 10.).

Az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!

A hagyományos sajtótájékoztatóhoz kapcsolódva úgynevezett „elektronikus sajtótájékoztatót” is tartunk. Szándékunk, hogy megyei/helyi médiumokat közvetlenül tájékoztassuk a saját régiójukban, megyéjükben, városukban található egészségügyi intézmény ellenőrzéséről, mindenkinek biztosítva a kérdezés lehetőségét.

Az „elektronikus sajtótájékoztató” időpontja: 2013. február 28. (csütörtök) 13.00 órától 15.00 óráig. (az elektronikus sajtótájékoztató időpontja nem egyezik meg a hagyományos sajtótájékoztató időpontjával.) A kérdéseket e-mailen fogadjuk, a televíziók és a rádiók számára a tájékoztató ideje alatt telefonon biztosítjuk az interjúkészítés lehetőségét.

Az „elektronikus sajtótájékoztatót" Böröcz Imre ellenőrzésvezető tartja. Elérhetőségei telefonon: 06-1-398-9364; E-mailen: korhazellenorzes@asz.hu. A megadott időben várjuk megtisztelő érdeklődésüket és kérdéseiket!