Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Középiskolások pénzügyi ismeretei

2013. 11. 14. 00:00
2013. november 14-én (csütörtök) ötoldalú együttműködési megállapodást ír alá az Állami Számvevőszék, az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Köznevelésért Felelős Államtitkárság, valamint a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara, a pénzügyi kultúra fejlesztése érdekében.
Az intézményközi együttműködésről, valamint az Econventio Teszt legfrissebb eredményeiről (142 középiskola, 12 ezer diákjának, több mint 400 ezer válasza) 12.20 órai kezdettel, az ÁSZ Klub termében (Budapest, V. Apáczai Csere János u. 10.) közös sajtótájékoztatót tart Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Hoffmann Rózsa, köznevelésért felelős államtitkár, Sápi Ákos, az Econventio elnöke, Varga Árpád, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökhelyettese, valamint Vilmányi Márton, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja.

Az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!