Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Középpontban a központi költségvetés

2014. 08. 29. 11:49
Az Állami Számvevőszék törvényi kötelezettségének megfelelően ellenőrizte a Magyarország 2013. évi központi költségvetése végrehajtásáról szóló törvényjavaslatot. A zárszámadási jelentést Domokos László elnök 2014. augusztus 29-én adja át az Országgyűlésnek. Az átadás után az ÁSZ sajtótájékoztatón ismerteti az ellenőrzés megállapításait, valamint bemutatja a 2013-as költségvetési folyamatok makrogazdasági összefüggéseiről készült elemzését.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Dr. Pulay Gyula és Pongrácz Éva felügyeleti vezetők 2014. augusztus 29-én 10.00 órakor sajtótájékoztatót tartanak az Országház földszint 1. számú termében „Középpontban a központi költségvetés” címmel.

A Parlament épületébe történő beléptetéshez előzetes regisztráció szükséges. Ezért kérjük, hogy küldjék meg számunkra a résztvevők nevét és személyi igazolványszámát a sajto@asz.hu e-mail címre legkésőbb 2014. augusztus 29. 9.00 óráig. Az előzetesen regisztráltaknak személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges a belépéshez.