Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Lezárult újabb öt kórház ellenőrzése

2018. 09. 12. 09:00
Az Állami Számvevőszék 2018. szeptember 13.-án, csütörtökön 10 órától sajtótájékoztatót tart "Öt kórház ellenőrzése - az ÁSZ lezárta a szekszárdi, a soproni, a hatvani, a mosonmagyaróvári és a berettyóújfalui kórház ellenőrzését" címmel.


Az Állami Számvevőszék a sajtótájékoztató keretében nyilvánosságra hozza a szekszárdi székhelyű Tolna Megyei Balassa János Kórház, a hatvani székhelyű Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézet, a soproni székhelyű Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet, a mosonmagyaróvári Karolina Kórház- Rendelőintézet, valamint a Berettyóújfaluban működő Gróf Tisza István Kórház ellenőrzéséről készült jelentéseket.


A tájékoztatót tartja: Salamon Ildikó tervezési vezető, Pető Krisztina felügyeleti vezető. A sajtótájékoztató helyszíne: ÁSZ Oktatási és Információszolgáltató Központ (Budapest, V. Apáczai Csere János u. 10.)


Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2018. szeptember 13-án, csütörtökön 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.


Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!