Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Megyei múzeumok ellenőrzése

2016. 12. 08. 08:00

Az Állami Számvevőszék 2016. december 8-án 10.00 órától sajtótájékoztatót tart „Megyei múzeumok ellenőrzése – Súlyos szabálytalanságokat tárt fel a Számvevőszék” címmel. A sajtótájékoztatón az ÁSZ nyilvánosságra hozza a megyei hatókörű városi múzeumok ellenőrzéséről készült első hat jelentését: a debreceni Déri Múzeum, a győri Rómer Flóris Múzeum, a nyíregyházi Jósa András Múzeum, a szentendrei Ferenczy Múzeum, a szekszárdi Wosinsky Mór Múzeum és a szolnoki Damjanich János Múzeum ellenőrzéséről szóló jelentéseit. Továbbá az ÁSZ megosztja a múzeumokat érintő ellenőrzések összefoglaló tapasztalatait is.

Warvasovszky Tihamér, az Állami Számvevőszék alelnöke és Pető Krisztina felügyeleti vezető 2016. december 8-án (csütörtökön) 10.00 órától sajtótájékoztatót tartanak „Megyei múzeumok ellenőrzése – Súlyos szabálytalanságokat tárt fel a Számvevőszék” címmel az ÁSZ Oktatási és Információszolgáltató Központjában (Budapest V. Apáczai Csere János u. 10.).

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2016. december 8-án, csütörtökön 09.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.