Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Miért nem eredményesek a pénzügyi kultúra fejlesztését célzó kezdeményezések?

2016. 04. 13. 14:45
Az Állami Számvevőszék 2016. április 15-én 10:00 órakor sajtótájékoztatót tart, amelynek témája az Állami Számvevőszék legújabb kutatási jelentése a pénzügyi kultúra fejlesztését célzó képzésekről. Számos felmérés rámutat arra, hogy Magyarországon a lakosság pénzügyi ismereteinek szintje alacsony és nem növekszik annak ellenére, hogy pénzügyi kultúra fejlesztésre jelentős erőforrásokat használunk fel. Az Állami Számvevőszék friss kutatásának célja az okok feltárása.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, és Németh Erzsébet a kutatás vezetője, 2016. április 15-én (pénteken) 10.00 órakor sajtótájékoztatót tartanak „Miért nem eredményesek a pénzügyi kultúra fejlesztését célzó kezdeményezések?- Kutatási jelentés a képzésekről” címmel az ÁSZ Oktatási és Információszolgáltató Központjában (Budapest V. Apáczai Csere János u. 10.). Az eseményen az ÁSZ bemutatja a társaságok ellenőrzéséről készült kutatási jelentését.
 
Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2016. április 15-én, pénteken 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.