Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Szabálytalanságokat tárt fel az ÁSZ a Magyar Államkincstárnál

2018. 04. 25. 11:30

Az Állami Számvevőszék 2018. április 26-án 10.00 órától sajtótájékoztatót tart „Ellenőrök ellenőrzése” – szabálytalanságokat tárt fel az ÁSZ a Magyar Államkincstárnál címmel. A sajtótájékoztatón az ÁSZ nyilvánosságra hozza a Magyar Államkincstár 2013-2015. közötti gazdálkodásának ellenőrzéséről szóló jelentését; valamint  a Magyar Államkincstárnál végzett ellenőrzésének tapasztalatairól szóló elemzését.

Holman Magdolna, az Állami Számvevőszék főtitkára és Pető Krisztina, felügyeleti vezető  2018. április 26. (csütörtök) 10.00 óra sajtótájékoztatót tartanak  „Ellenőrök ellenőrzése” – szabálytalanságokat tárt fel az ÁSZ a Magyar Államkincstárnál címmel az ÁSZ Oktatási és Információszolgáltató Központjában (Budapest V. Apáczai Csere János u. 10.).

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat április 26-án, csütörtökön 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!