Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Továbbra is fókuszban a felsőoktatás

2015. 02. 23. 12:00
Az Állami Számvevőszék 2015.február 24-én 10:00 órakor sajtótájékoztatót tart, amelynek témája a felsőoktatási intézmények ellenőrzése. Az ÁSZ folytatja az egyetemek és főiskolák ellenőrzéséről szóló jelentések nyilvánosságra hozatalát, a sajtótájékoztatón újabb hat intézmény működését és gazdálkodását értékelő jelentést mutat be az ÁSZ elnöke és felügyeleti vezetője.
Domokos László, az ÁSZ elnöke és Kisgergely István felügyeleti vezető 2015. február 24-én (kedden) 10.00 órakor sajtótájékoztatót tartanak „Továbbra is fókuszban a felsőoktatás - Folytatja az egyetemek és főiskolák ellenőrzéséről szóló jelentések nyilvánosságra hozatalát az ÁSZ” címmel az Állami Számvevőszék Oktatási és Információszolgáltató Központjában (Budapest, V. Apáczai Csere János u. 10.).

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2015. február 24-én, kedden 09.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.

Az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!