Védett volt-e a magyar lakosság a fertőző betegségekkel szemben?

2021. 07. 05. 11:41
Az Állami Számvevőszék 2021. július 6-án, kedden 10.00-tól "Védett volt-e a magyar lakosság a fertőző betegségekkel szemben?" címmel online is követhető sajtótájékoztatót tart.
A sajtótájékoztató témája: Nemzetközi ellenőrzés keretében értékelte a Számvevőszék a kötelező védőoltások népegészségügyi rendszerének 2018-2019-es működését.

A sajtótájékoztatót tartják: Holman Magdolna,az Állami Számvevőszék alelnöke, Lajó Adrienn felügyeleti vezető és Horváth Bálint szóvivő.

A sajtótájékoztató időpontja: 2021. július 6. (kedd) 10.00 óra. Helyszíne: ÁSZ Oktatási és Információszolgáltató Központ (Budapest, V. Apáczai Csere János u. 10.), azonban lehetőség van a sajtótájékoztatót a CISCO WEBEX MEETINGS felületén online is élőben követni.

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való személyes, illetve online részvételi szándékukat legkésőbb 2021. július 6., kedden 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre szíveskedjenek jelezni, a regisztrált résztvevők e-mail címének megadásával, valamint annak megjelölésével, hogy személyesen, vagy online vesznek-e részt az eseményen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy személyesen sajtóigazolvánnyal lehet részt venni a sajtótájékoztatón. Továbbá az elektronikus sajtótájékoztatón való részvétel beazonosítható munkahelyi e-mail cím megadásával lehetséges, melyre a regisztrációt követően megküldjük az online sajtótájékoztató pontos elérhetőségét, illetve a részvételhez szükséges technikai információkat.

Számítunk a részvételükre!