A legnagyobb önkormányzatok pénzügyi kockázatait értékelte az ÁSZ

2021. 04. 27. 15:46
Az Állami Számvevőszék 2021. április 29-én, csütörtökön 10.00-tól online sajtótájékoztatót tart „A legnagyobb önkormányzatok pénzügyi kockázatait értékelte az ÁSZ” címmel.

A sajtótájékoztató témája: Önkormányzatok pénzügyi monitoring alapján végzett ellenőrzése a megyei önkormányzatoknál, a megyei jogú városoknál, a fővárosi, illetve a kerületi önkormányzatoknál. Az ÁSZ értékelése a 66 legnagyobb önkormányzatra terjedt ki.
A sajtótájékoztatót tartják: Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Klinga László felügyeleti vezető, Horváth Bálint szóvivő

Helyszíne: az online sajtótájékoztatót a CISCO WEBEX MEETINGS felületén tartja meg az ÁSZ. A sajtótájékoztató időpontja: 2021. április 29. (csütörtök) 10.00 óra.

Kérjük, hogy az elektronikus sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2021. április 28-án, szerdán 16.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre szíveskedjenek jelezni, a regisztrált résztvevők e-mail címének megadásával.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az elektronikus sajtótájékoztatón való részvétel csak a munkahelyi e-mail cím megadásával lehetséges, melyre a regisztrációt követően elküldjük az online sajtótájékoztató pontos elérhetőségét, illetve a részvételhez szükséges technikai információkat.

Számítunk a részvételükre!