Agráranalízis – Elemzés 45 agráriskola ellenőrzéséről

2020. 01. 22. 13:13

Az Állami Számvevőszék 2020. január 24-én, pénteken 10.00-tól sajtótájékoztatót tart „Agráranalízis – Elemzés 45 agráriskola ellenőrzéséről - Tovább fokozza hatását az ÁSZ” címmel.

Az Állami Számvevőszék nyilvánosságra hozza a mezőgazdasági szakképző iskolák ellenőrzéséről készült összegző elemzését. Az ÁSZ bemutatja új, monitoring alapú ellenőrzési megközelítését, amellyel jelentősen növelhető az ellenőrzött szervezetek száma, valamint megelőzhetőek a gazdálkodási szabálytalanságok.

A sajtótájékoztatót tartják: Kakas Sándor és Dr. Pulay Gyula, az Állami Számvevőszék felügyeleti vezetői és Horváth Bálint, az Állami Számvevőszék kommunikációs vezetője. Helyszíne: az ÁSZ Klub terme (Budapest, V. ker. Apáczai Csere János u. 10.).

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2020. január 24-én, pénteken 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!

Megtisztelő részvételére számítunk!