Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Együttműködés a pénzügyi tudatosság fejlesztése érdekében

2017. 06. 14. 12:49
Az Állami Számvevőszék és az NMI Művelődési Intézet 2017. június 15-én 14.00 órától „Együttműködés a pénzügyi tudatosság fejlesztése érdekében” című sajtónyilvános esemény keretében, megállapodás aláírásával erősíti meg együttműködését a magyar lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése érdekében.

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Kárpáti Árpád, az NMI Művelődési Intézet ügyvezető igazgatója 2017. június 15-én (csütörtökön) 14.00 órától „Együttműködés a pénzügyi tudatosság fejlesztése érdekében” című sajtónyilvános esemény keretében megállapodás aláírásával erősíti meg a két intézmény együttműködését a magyar lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése érdekében. A megállapodás keretében a felek kifejezik szándékukat a lakosság pénzügyi kultúrájának és tudatosságának – nemzetstratégiai szempontból is kiemelkedő fontosságú – fejlesztése iránt. Ennek érdekében az ÁSZ, mint a közpénzügyek őre és a közművelődési ágazat stratégiai fejlesztő és szolgáltató szervezeteként működő NMI Művelődési Intézet együttműködnek a tananyagfejlesztés, képzések és kapcsolattartás területén.


A rendezvényre az ÁSZ Üvegtermében (Budapest V. Apáczai Csere János u. 10.) kerül sor.

Kérjük, hogy a rendezvényen való részvételi szándékukat 2017. június 15-én, csütörtökön 14.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.