Az Állami Számvevőszék hivatalos honlapja

Közpénzfelhasználás a köznevelés területén

2017. 09. 06. 10:30

Az Állami Számvevőszék 2017. szeptember 7-én 10.00 órától sajtótájékoztatót tart „Közpénzfelhasználás a köznevelés területén – Köznevelési feladatok nem állami fenntartóknál” címmel. A sajtótájékoztatón az ÁSZ nyilvánosságra hozza újabb öt, a köznevelési közfeladatokat ellátó nem állami fenntartók ellenőrzéséről készült jelentését. Az elmúlt hetekben már öt intézményfenntartó ellenőrzéséről szóló jelentését tette közzé az ÁSZ, a sajtótájékoztatón az eddigi ellenőrzések összefoglaló tapasztalatait osztja meg. Kiderül, hogy a köznevelés területén a nem állami fenntartók a központi költségvetésből kapott támogatásokat szabályszerűen, átlátható módon és szabályozott keretek között használták-e fel.

Warvasovszky Tihamér, az Állami Számvevőszék alelnöke és Salamon Ildikó felügyeleti vezető 2017. szeptember 7-én (csütörtökön) 10.00 órától sajtótájékoztatót tartanak Közpénzfelhasználás a köznevelés területén – Köznevelési feladatok nem állami fenntartóknál címmel az ÁSZ Klub termében (Budapest V. Apáczai Csere János u. 10.).

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2017. szeptember 7-én, csütörtökön 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.