Minden önkormányzathoz eljut az ÁSZ - 220 önkormányzat egyidejű ellenőrzése zárult le

2019. 12. 11. 10:15

Az Állami Számvevőszék 2019. december 12-én, csütörtökön 11 órától sajtótájékoztatót tart " Minden önkormányzathoz eljut az ÁSZ - 220 önkormányzat egyidejű ellenőrzése zárult le" címmel.

Az Állami Számvevőszék nyilvánosságra hozza az Önkormányzati Kockázati Megfigyelő Rendszer (ÖKOMER) monitoring módszerével végzett, a 220 önálló polgármesteri hivatallal rendelkező községi önkormányzat gazdálkodása fenntarthatóságának ellenőrzéséről szóló jelentését.

A tájékoztatót tartja: Warvasovszky Tihamér alelnök és Holman Magdolna főtitkár, az ÖKOMER ellenőrzés felügyeleti vezetője. A sajtótájékoztató helyszíne: az ÁSZ Klub terme (Budapest, V. ker. Apáczai Csere János u. 10.).

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való részvételi szándékukat 2019. december 12-én, csütörtök 10.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre jelezni szíveskedjenek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÁSZ épületébe történő belépéshez személyi igazolvány, továbbá sajtóigazolvány, vagy munkáltatói megbízólevél szükséges. Ezek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!

Megtisztelő részvételére számítunk!