Támogatja a Momentum és a Kétfarkú Kutya Párt gazdálkodásának törvényességét a Számvevőszék

2021. 06. 24. 08:44
Az Állami Számvevőszék 2021. június 25-én, pénteken 10.00-tól online sajtótájékoztatót tart „Támogatja a Momentum és a Kétfarkú Kutya Párt gazdálkodásának törvényességét a Számvevőszék” címmel.
A sajtótájékoztató témája: A költségvetési támogatásban részesülő pártok 2017-2018. évi gazdálkodása törvényességének ellenőrzése – Momentum Mozgalom, Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

A sajtótájékoztatót tartják: Holman Magdolna, az Állami Számvevőszék alelnöke, Dr. Nagy Imre felügyeleti vezető, Horváth Bálint szóvivő

Helyszíne: ÁSZ Oktatási és Információszolgáltató Központ (Budapest, V. Apáczai Csere János u. 10.), azonban lehetőség van a sajtótájékoztatót a CISCO WEBEX MEETINGS felületén online is élőben követni. A sajtótájékoztató időpontja: 2021. június 25. (péntek) 10.00 óra.

Kérjük, hogy a sajtótájékoztatón való személyes, illetve online részvételi szándékukat legkésőbb 2021. június 25-én, pénteken 9.00 óráig a sajto@asz.hu e-mail címre szíveskedjenek jelezni, a regisztrált résztvevők e-mail címének megadásával, valamint annak megjelölésével, hogy személyesen, vagy online vesznek-e részt az eseményen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy személyesen kizárólag sajtóigazolvány és védettségi igazolvány felmutatásával lehet részt venni a sajtótájékoztatón. Továbbá az elektronikus sajtótájékoztatón való részvétel beazonosítható munkahelyi e-mail cím megadásával lehetséges, melyre a regisztrációt követően megküldjük az online sajtótájékoztató pontos elérhetőségét, illetve a részvételhez szükséges technikai információkat.

Számítunk a részvételükre!